Boomstamtafels op maat gemaakt in regio Rotterdam

  • 24/7 bereikbaar
  • Compleet gepersonaliseerd
  • Eigen werkplaats

Op maat gemaakte boomstamtafels die uw persoonlijke stijl perfect verwerken in uw interieur koopt u in onze meubelmakerij in Boskoop, in de omgeving van Rotterdam. Onze meubels worden geheel naar uw wens gecreëerd zodat u in uw eigen stijl geniet van de rustieke inbreng van de tafels.

 

Wij zijn in staat de meest uiteenlopende meubelen te maken en restaureren.

Bekijk onze projecten

 

Wij creëren boomstamtafels geheel op maat in onze werkplaats in Boskoop, nabij Rotterdam

Bent u op zoek naar boomstamtafels die op maat gemaakt worden in de omgeving van Rotterdam? Dan is Frans Röling Meubelmakerij precies wat u nodig heeft. Ga met ons in gesprek en wij realiseren de houten tafel die perfect bij uw interieur past. U kiest uit een groot aantal houtsoorten die wij op voorraad hebben, maar u mag natuurlijk ook altijd met uw eigen voorstel komen. Onze op maat gemaakte boomstamtafels worden eigenhandig gemaakt in onze workshop in Boskoop, nabij Rotterdam. Kom langs en doe inspiratie op!

 

houten-tafel
houten-tafel

 

Geen enkel verzoek is ons te gek

Wanneer wij zeggen dat we tafels geheel naar uw wens maken, bedoelen we precies dat. Wilt u er een tijdschrift of een krant in verwerken? Geen probleem! Ook op het gebied van de maten heeft u zelf inspraak, mits deze natuurlijk in onze workshop past. Onze boomstamtafels op maat uit Boskoop, nabij Rotterdam, zijn erg uniek en zullen absoluut de centerpiece van uw huis zijn!

 

 

Profiteer van onze flexibele beschikbaarheid

Maak nu telefonisch een afspraak via 06-54796802 of 0172-210331 en ontwerp samen met ons unieke boomstamtafels op maat bij dé meubelmakerij in Boskoop, nabij Rotterdam. Heeft u geen tijd om te bellen? Geen zorgen, u bereikt ons ook via info@rolingmeubelmakerij.nl.