Een houten tafel op maat in Boskoop

  • 24/7 bereikbaar
  • Compleet gepersonaliseerd
  • Eigen werkplaats

 

Als ervaren meubelmakers realiseren wij voor u een houten tafel geheel op maat gemaakt in onze meubelmakerij in Boskoop, nabij Rotterdam. Wij gaan samen met u in gesprek voor het creëren van het perfecte ontwerp voor uw interieur. U kiest uit een ruim assortiment aan houtsoorten, maar u mag natuurlijk ook met een eigen voorstel komen.

 

 

Wij zijn in staat de meest uiteenlopende meubelen te maken en restaureren.

Bekijk onze projecten

 

 

Uw eigen houten tafel op maat in het centraal gelegen Boskoop, nabij Rotterdam

Bij onze ambachtelijke meubelmakerij ontwerpen en realiseren wij unieke meubelstukken met veel toewijding. Dit doen wij al ruim 30 jaar met veel passie en plezier. Onze meubelmakerij is centraal gelegen te midden het mooie Boskoop. U vindt ons in het NS-station, dus erg makkelijk om te vinden!

 

houten-tafel
houten-tafel

 

U wordt betrokken bij elke stap van het bouwproces

Als u de keuze maakt om uw houten tafel op maat door ons in Boskoop, nabij Rotterdam, te laten maken, lopen wij samen met u het hele bouwproces door. We stemmen af welke materialen u wilt gebruiken, wat de levertijd zal zijn en waar de prijs van de tafel op uitkomt. Wanneer u akkoord geeft op de details, beginnen wij met het bouwen van uw tafel. Tijdens het gehele proces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang en naar wens ontvangt u zelfs foto’s van de voortgang.

 

 

Uitstekende kwaliteit en een unieke uitstraling

Bent u al een tijdje op zoek naar op een maat gemaakte houten tafel in de buurt van Rotterdam? Kom dan naar Frans Röling meubelmakerij te Boskoop, nabij Rotterdam, voor het unieke centerpiece voor uw interieur. Onze tafels zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben  een lange levensduur. Daarbij brengt een ongeëvenaarde houten tafel op maat uit Boskoop een unieke sfeer met zich mee, waar u nog jarenlang van geniet.

 

 

Wacht niet langer en bel ons direct op

Als u in de omgeving Rotterdam woont en op zoek bent naar een op maat gemaakte houten tafel, dan is onze meubelmakerij uit Boskoop precies wat u nodig heeft! Wij realiseren geheel naar uw wens het perfecte meubelstuk voor uw woning. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Pak dan de telefoon en stel uw vragen door te bellen naar 0172-210331 of 06-54796802. U bereikt ons ook door een e-mail te sturen naar info@rolingmeubelmakerij.nl.