Antiekrestauratie

Antiekrestauratie

Antiekrestauratie, het proces

Bij Röling Meubelmakerij streven wij naar het hoogste niveau van vakmanschap. Wij begrijpen als geen ander de waarde die je hecht aan jouw antieke stukken.

Voor de restauratie van een vaak dierbaar antiek meubelstuk met een rijke historie maken we een plan om het stuk terug te brengen naar zijn oorspronkelijke staat met behoud van het unieke karakter. Wij beschikken over de expertise en technieken om elk project tot in de kleinste details uit te voeren. Tijdens de restauratie houden we je met foto’s op de hoogte van de voortgang. En je bent natuurlijk altijd welkom om tussendoor zelf te komen kijken.

Ben je op zoek naar vakmanschap van het hoogste niveau voor jouw antieke meubelen? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Projecten

Bekijk verschillende van onze projecten als inspiratie. Elke stuk heeft een verhaal en wij zorgen dat jij het kan blijven vertellen.

Het onderstel voor een tafel in aanbouw. De poten zijn van een oude machine.
Een Hollandse ladekast na volledige restauratie.
De restauratie van een bestaande stoel en het bijmaken van exact dezelfde stoel.
De restauratie van een Engelse halklok.
Een schouw voor een huis uit 1890, van bouw tot afwerking.
Het geheel bekleden van een bestaand scheepsluik met massief teakhout. Ook het aanbrengen van de zwarte naden werd door ons gedaan.
De restauratie van een antiek schrijfbureau, uitgevoerd in eikenhout.
De restauratie van een halfronde, uitklapbare speeltafel, uitgevoerd in iepenhout.
Altaarstuk
De grootste coulissen tafel ooit in ons bedrijf gerestaureerd. Volledig uitgetrokken is de tafel bijna 6,5 meter lang.

Contact

Vragen over antiekrestauratie

Heb je een antiek stuk dat je wilt laten taxeren, bijvoorbeeld waar het gaat om een nalatenschap, dan kun je ook contact met ons opnemen.

In geval van schade aan een antiek stuk kunnen wij een taxatierapport uitbrengen voor de verzekering en maken we een offerte voor het herstel.

Voor reparatie van een antiek stuk brengen wij gratis een offerte uit.

Bel ons op 06-54796802 of vul onderstaand formulier in.