Op maat gemaakte houten meubels

Kom voor op maat gemaakte houten meubels, gemaakt met oog voor kwaliteit en passie voor het vak naar Röling meubelmakerij in Gaastmeer.

 

Welkom

Op maat gemaakte houten meubelsWelkom bij Röling meubelmakerij, een meubelmakerij waar met vakmanschap, veel ervaring en creativiteit gewerkt wordt. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte houten meubels, met in het bijzonder aandacht voor op maat gemaakte tafels. Daarnaast bieden wij inspirerende cursussen aan voor zowel de beginnende houtbewerker als de gevorderde meubelmaker.

 

Op maat gemaakte houten meubels

Als klant hebt u ideeën over hoe uw houten meubelstuk eruit moet gaan zien. Wij vinden het een uitdaging het gesprek met u aan te gaan en uiteindelijk te komen tot een ontwerp van het meubelstuk waarvan u zegt: “Dit is precies wat ik bedoelde.” Vervolgens gaan wij met onze kennis en ons vakmanschap aan de slag om met hoogwaardige materialen en beproefde technieken dat ontwerp uit te voeren, om uiteindelijk te komen tot een meubelstuk dat niet alleen erg mooi is, maar ook functioneel en duurzaam.

 

Tafels

Onze specialiteit is het maken van op maat gemaakte houten tafels. Of dat nu grote of kleine eettafels, salontafels, bijzettafels, werktafels of kantoortafels zijn, wij denken graag met u mee over het ontwerp van de tafel van uw dromen. Vorm en functie van de tafel moeten met elkaar in balans zijn en de tafel moet uiteindelijk perfect passen bij uw stijl. Het moet een tafel zijn die past in de ruimte waarvoor hij bedoeld is en die voldoet aan uw wensen.

 

Showroom

In onze showroom hebben wij diverse tafels staan. Mooie, functionele tafels, maar wel tafels met een eigen gezicht, met een verhaal. Zo staat er een ovale tafel in het bijzondere pippy oak op metalen poten van het merk Frost, maar ook een statafel van een oude kloosterdeur. Een grote ronde tafel in Amerikaans notenhout, ingelegd met biljetten in allerlei vreemde valuta op een gietijzeren onderstel afkomstig van een dorsmachine zou een prachtige vergadertafel kunnen zijn. De shaker tafel met het zo kenmerkende terugvallende onderstel in kersenhout is sierlijk en uiterst praktisch. Eigenlijk willen we met de tafels in onze showroom alleen maar laten zien wat er allemaal mogelijk is en u inspireren om samen met ons een tafel te ontwerpen die voldoet aan uw wensen.

 

Op maat gemaakte houten meubels; zelf aan de slag

Al tientallen jaren geven wij cursussen en leiden we mensen op in het prachtige vak van meubelmaker. Voor iedereen die de beginselen van het meubelmaken, van houtbewerking wil leren, is de basiscursus meubelmaken een aanrader. Tijdens deze avondcursus van acht weken leert u meer over hout, over meet- en tekengereedschap, over handgereedschappen als de zaag, de beitel en de schaaf. U leert diverse verbindingen te maken en u leert van alles over lijm en het lijmproces.

Deze basiscursus bieden we ook aan als zomercursus. In één van de zomermaanden volgt u vijf dagen achtereen in een kleine groep van maximaal 10 personen onze basiscursus meubelmaken. Wij proberen er in onze meubelmakerij een inspirerende, leerzame en leuke week van te maken en een stukje van onze passie over te dragen.

Voor leerlingen van een Mbo-opleiding meubelmaker/scheepsbouwer aan bijvoorbeeld het HMC (Hout- en Meubileringscollege) in Amsterdam of Rotterdam of Firda in diverse steden in Friesland hebben we een stageplek. In de loop van de jaren hebben tientallen studenten stagegelopen in ons bedrijf en hun opleiding tot meubelmaker succesvol afgerond. Röling meubelmakerij is een SBB erkend leerbedrijf en wij zijn te vinden op www.stagemarkt.nl . Kijk op onze webpagina cursussen en opleidingen voor meer informatie of neem contact met ons op.

 

Waarom kiezen voor Röling meubelmakerij

Wij vinden dat er goede redenen zijn om contact met ons op te nemen als u op zoek bent naar een meubelmakerij voor op maat gemaakte houten meubels.

  • Passie voor het vak, deskundig vakmanschap en vele jaren ervaring met het vervaardigen van op maat gemaakte houten meubels.
  • Persoonlijke service. Kleinschalig als wij zijn, hebben wij direct contact met u als klant. Samen met u ontwerpen we het meubel dat voldoet aan uw wensen en realiseren dat ontwerp met kennis, kunde, vakmanschap en passie.
  • Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen is ons uitgangspunt om prachtige op maat gemaakte houten meubels met een lange levensduur te maken.

Kom bij ons langs in Gaastmeer en laat u inspireren, u bent van harte welkom.

Contact


    Op maat gemaakte houten meubels

    150 150 Tjeerd Engel