Op maat gemaakte kantoortafel

wanneer u een bijzondere op maat gemaakte kantoortafel zoekt, bent u bij ons, Roling meubelmakerij in Gaastmeer aan het juiste adres.

 

Welkom

Op maat gemaakte kantoortafelWelkom bij Röling meubelmakerij, een kleine meubelmakerij gespecialiseerd in het maken van tafels op maat. En dan niet alleen op maat in de zin van de specifieke afmetingen, maar ook op maat in de zin van naar de wens van de klant. Die wens kan een specifieke vorm van het blad en het onderstel betreffen of bijvoorbeeld het uiterlijk van het blad zelf. Denk dan aan de houtsoort, bijvoorbeeld essenhout of eikenhout of een combinatie van houtsoorten, aan een ingelegd tafelblad, een strak wit blad in HPL of een tafelblad met opbergoplossingen. Samen met u ontwerpen wij een op maat gemaakte kantoortafel die aan uw behoeften en voorkeuren voldoet, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw werkruimte en bovendien een mooi meubel hebt staan waar met plezier aan gewerkt kan worden.

 

Waarom een op maat gemaakte kantoortafel

Waarom genoegen nemen met standaard kantoormeubilair als u een tafel kunt krijgen die perfect bij uw kantooromgeving past en iets bijzonders toevoegt? Laten we om tafel gaan zitten en op basis van uw specifieke wensen en ideeën een functionele en unieke kantoortafel ontwerpen die past bij de stijl van uw bedrijf. Pas als u tevreden bent over alle aspecten van het ontwerp, gaan wij de tafel voor u maken.

 

Vorm en functie – Op maat gemaakte kantoortafel

Op maat gemaakte kantoortafelMisschien zoekt u een groot directiebureau voor een hoekkantoor, of juist een klein, elegant bureau simpelweg omdat de ruimte beperkt is. Of bent u op zoek naar een aantal kantoortafels die zowel zelfstandig als in combinatie met elkaar gebruikt moeten kunnen worden. Meestentijds werkt ieder voor zich aan een bureau, maar tijdens een teamvergadering wilt u iedereen een plaats bieden en wel zodang, dat iedereen elkaar en de voorzitter goed kan zien. Ter inspiratie hebben wij een tafel in vrije vorm gemaakt, liever gezegd, we hebben twee tafels gemaakt. Beide tafels kunnen bijzonder goed zelfstandig gebruikt worden. De tafels kunnen echter ook tegen elkaar aan of in elkaars verlengde geplaats worden, afhankelijk van de behoefte.De foto’s maken een en ander duidelijk (zie: tafel in vrije vorm) Met een aantal tafels maakt u In een handomdraai een grote vergadertafel.

Wij vinden niet alleen de vorm van een op maat gemaakte kantoortafel belangrijk, maar zeker ook de functionaliteit. Hoeveel personen werken aan het bureau, welke activiteiten vinden er plaats, welke apparaten worden gebruikt en moeten al dan niet een plek krijgen enzovoort. Wij proberen samen met u de organisatie en efficiëntie van uw werkruimte zo optimaal mogelijk te maken.

 

Klein kantoor of thuiswerkplek

Op maat gemaakte kantoortafelOp basis van het voorgaande kunt u de indruk krijgen, dat wij alleen kantoortafels maken voor de grotere kantoren. Niets is minder waar. Hebt u een kantoor aan huis of wilt u een werkplek creëren in de woonkamer of een andere ruimte die voor meerdere doeleinden gebruikt wordt? Hebt u lang genoeg gewerkt op een laptop aan de keukentafel met altijd tekort ruimte en te weinig tijd omdat de tafel dan weer vrij gemaakt moet worden voor andere activiteiten? Wij denken graag mee over een op maat gemaakte kantoortafel in de ruimste zin van het woord. Ook dan of beter gezegd juist dan zijn vorm en functie van groot belang. Misschien moet de tafel mobiel zijn, moet de tafel of een deel daarvan weggeklapt of weggeschoven kunnen worden. En omdat de tafel of werkplek zich in de privéruimte bevindt, worden er andere esthetische eisen gesteld; het moet zogezegd ook mooi zijn om naar te kijken. Samen met u zoeken we oplossingen voor een op maat gemaakte kantoortafel en bijbehorende opbergmogelijkheden om uiteindelijk voor u de meest optimale, functionele en plezierigste werkplek thuis te creëren.

Ons motto is: niets is onmogelijk. In overleg met u en met gebruik van hoogwaardige materialen, ons vakmanschap, ons oog voor detail en jarenlange ervaring leveren wij uiteindelijk uw ideale op maat gemaakte kantoortafel en werkplek.

Wees welkom bij Röling meubelmakerij in Gaastmeer, de koffie staat voor u klaar op de mooiste plek in Friesland.


Heeft u een vraag aan Röling meubelmakerij in Gaastmeer?

     


    Op maat gemaakte kantoortafel

    150 150 Tjeerd Engel