Houten vergadertafel op maat

Voor een bijzondere houten vergadertafel op maat bent u bij Röling meubelmakerij in Gaastmeer aan het juiste adres. Met creativiteit en vakmanschap realiseren wij uw wensen en maken een bijzondere tafel waaraan vergaderen een genoegen is.

 

Welkom

Op een mooie plek in Friesland, aan de Kaepwei in Gaastmeer, midden tussen de Friese meren, vindt u onze kleine ambachtelijke meubelmakerij waar wij dagelijks met liefde, passie, kennis van zaken en ervaring de wensen van onze klanten voor hun ideale tafel realiseren.

Houten vergadertafel op maat

 

Houten vergadertafel op maat

Wat is nu fijner dan een vergadertafel die past in de ruimte, een prachtige vorm heeft, gemaakt is van een materiaal dat warmte uitstraalt en prettig aanvoelt, een tafel die uitnodigt om aan te komen zitten, de stoelen aan te schuiven en een goed gesprek aan te gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen. Kortom: een houten vergadertafel op maat.

 

Hout of fineer

Bent u gecharmeerd van de rijke, warme uitstraling van massief hout of geeft u de voorkeur aan een strakkere afwerking van fineer of laminaat? Wij hebben diverse houtsoorten op voorraad. Eikenhout is een veel gekozen houtsoort, maar wat dacht u van prachtig donker notenhout, licht esdoornhout of plataan dat eenmaal in de olie gezet een uitzonderlijk mooie, levendige uitstraling en warme gloed krijgt? In onze showroom hebben we diverse tafels staan en een aantal proefstukken. Daarmee kunnen we u een indruk geven van de verschillende hout- en fineersoorten en de afwerking in bijvoorbeeld matte waterlak of olie. Op deze manier kunnen wij u helpen een goede keuze te maken voor het blad van een houten vergadertafel op maat. Bij Roling meubelmakerij hebben wij de kennis en ervaring om van elk materiaal een bijzonder mooi tafelblad te maken, dat volledig voldoet aan uw wensen en verwachtingen.

 

Onderstel

Naast de keuze voor het blad is het aantal mogelijkheden voor een onderstel uiteraard ook legio. Strakke houten poten of juist klassieke gedraaide houten poten, poten van roestvrijstaal of aluminium, een houten frame, ladeblokken, poten met wielen eronder, gietijzeren onderstellen van machines die als tafelonderstel een tweede leven krijgen, er is van alles te bedenken. En wij denken graag met u mee. Dat is wat ons onderscheidt; ons vermogen om verschillende ideeën en mogelijkheden te combineren om voor u een unieke houten vergadertafel op maat te ontwerpen en te bouwen die aan al uw wensen voldoet.

 

Inspiratie voor een houten vergadertafel op maat

Houten vergadertafel op maatOm een idee te krijgen van de mogelijkheden nodigen we u graag uit in onze showroom in Gaastmeer. Hier hebben wij diverse tafels staan die ter inspiratie kunnen dienen. Het gezelschap dat aan de vergaderingen deelneemt is de voornaamste factor bij het bepalen van de grootte van de tafel. Een fraaie tafel met een uitermate stijlvolle uitstraling en een bijzonder onderstel is onze tafel money makes the world go around. Een ronde tafel met een blad gemaakt van prachtig Amerikaans notenhout en een oud gietijzeren onderstel van een dorsmachine. In het blad zijn bankbiljetten van diverse vreemde valuta ingelegd.

Als inspiratie voor de vorm kunt u plaatsnemen aan onze tafels ‘in vrije vorm’. De afwijkende vorm maakt deze tafels bijzonder. Al naar gelang de behoefte en bijvoorbeeld het aantal zitplaatsen combineert u de tafels en maakt in een handomdraai van een aantal losstaande bureaus die als werkplek fungeren een grote ronde vergadertafel waar eenieder een plek aan vindt.

In onze showroom staan deze tafels uitgevoerd met een wit hpl blad, maar met hetzelfde gemak maken we het blad van een hoogwaardig houtfineer of in massief hout.

 

Of u nu een moderne vergaderruimte, een werkruimte voor samenwerking of een gezellig thuiskantoor inricht, wij hebben de perfecte oplossing voor u voor een houten vergadertafel op maat en meer. Wees welkom voor een bezoek aan onze meubelmakerij in het mooie Gaastmeer en laat u inspireren door de tafels die wij u kunnen laten zien. Wij zorgen voor de inwendige mens en nemen u graag mee op reis langs alle mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren.

Graag tot ziens bij Röling meubelmakerij.    Houten vergadertafel op maat

    150 150 Tjeerd Engel