Dé ambachtelijke meubelmaker in Boskoop, nabij Rotterdam

  • 24/7 bereikbaar
  • Compleet gepersonaliseerd
  • Eigen werkplaats

 

Als u op zoek bent naar een unieke toevoeging aan uw inboedel, dan brengt u een bezoek aan dé ambachtelijke meubelmaker in Boskoop, nabij Rotterdam. Bij Frans Röling Meubelmakerij maken wij nieuwe houten tafels op maat, geheel naar uw wens!

 

 

Wij zijn in staat de meest uiteenlopende meubelen te maken en restaureren.

Bekijk onze projecten

 

 

Dit kunt u verwachten van de ambachtelijke meubelmaker vlakbij Rotterdam

Van ontwerp tot uitvoering, u wordt bij elke stap in het proces betrokken, want het is immers uw eigen unieke tafel. Als dé ambachtelijke meubelmaker in regio Rotterdam maken we op basis van uw ideeën een bouwtekening. Vervolgens zoeken we samen de perfecte houtsoort uit waarmee we uw meubel uiteindelijk maken. Als meubelmaker in Boskoop hebben we een groot aantal houtsoorten voor tafels op maat waar u uit kunt kiezen, maar u mag natuurlijk ook altijd met uw eigen voorstel komen.

 

houten-tafel
houten-tafel

 

Stijlvol én duurzaam

Of u nu een oude deur wilt hergebruiken of materialen zoals kranten, geld of zelfs foto’s wilt verwerken in uw unieke boomstamtafel, bij ons is alles mogelijk. Het feit dat wij oude materialen hergebruiken om onze tafels te maken is niet alleen duurzaam, maar het geeft de tafels ook een unieke sfeer. Bent u nieuwsgierig geworden naar de tafels van onze ambachtelijke meubelmaker uit Boskoop, nabij Rotterdam? Bekijk dan onze bestaande tafels en doe inspiratie op.

 

 

Profiteer van onze 24/7 bereikbaarheid

Als u een afspraak wilt maken of meer informatie op wilt vragen, dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0172-210331 of 06-54796802. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@rolingmeubelmakerij.nl of een bezoek brengen aan onze ambachtelijke meubelmaker op Parklaan 2, te Boskoop nabij Rotterdam.